Zwaar en industrieel transport

Uiterst veeleisende uitdagingen kunnen worden ingedeeld in grote transporten, zware transporten en lange transporten.

Specialisten in zwaar transport vervoeren volumineuze, zware of speciale goederen met een nuttig laadvermogen tot 500 t of zelfs enkele duizenden ton. Dergelijke projecten vereisen een uitstekende knowhow in transport en logistiek. Voor dit domein van de speciale transporten en zware transporten biedt Faymonville transportoplossingen op maat, gaande van diepladers tot modulevoertuigen.

Grote transporten, zware transporten, lange transporten of speciale transporten kunnen met semidiepladers en diepladers van Faymonville worden afgehandeld. Naargelang de opdracht zijn ook teletrailers en modulaire voertuigen perfect geschikt.

Zwaarste goederen, grootste uitdagingen

De diepbedserie van MegaMAX tot VarioMAX rendeert vooral bij het transport van hoge goederen, machines of industriële onderdelen. Dankzij de afneembare zwanenhals kan er vanaf de voorkant worden geladen. Verschillende diepbedvarianten van de graafmachinebrug en de ketelbrug tot en met het plateau kunnen al naargelang de vracht worden gemonteerd.

De semidieplader van het type MultiMAX is ideaal voor het transport van volumineuze, speciale of zware goederen. De willekeurig uitschuifbare oplegger kan met verschillende opties worden uitgerust die optimaal zijn aangepast aan de eisen voor zwaar transport en industrieel transport.

Onze zwaar-transportmodules van de series CombiMAX, VarioMAX Plus en ModulMAX bekoren in industrieel transport en zwaar transport vooral door hun hoge mate aan modulariteit en flexibiliteit. Precies bij grote tonnages komt het er bij projectgerelateerde ladingen op aan om de samenstelling van het voertuig tot in de kleinste details modulair vast te leggen.


Succesverhalen