Heftechniek

Op het vlak van heftechniek worden hoge eisen gesteld. Verschillende machines zorgen voor een probleemloos gebruik in de hoogte.

De heftechniek omvat alle technische maatregelen voor de verticale verplaatsing van lasten, zowel op het vlak van montagetechniek als transporttechniek. Mobiele oplossingen inzake hef- en hoogtetoegangstechniek zijn snel en flexibel inzetbaar voor de verplaatsing van materialen en mensen.

Bedrijven die zijn gespecialiseerd in het transport van hijsvoertuigen, zoals werkplatformen en hoogwerkers, rupshoogwerkers, rolliften, schaarliften, heftrucks of verreikers, gebruiken semidiepladers van Faymonville met een geoptimaliseerd gewicht.

Veilig vastgesjord en beladen tot op de zwanenhals

De dieplader MultiMAX Plus met een lichte constructie en een hydraulisch hefplateau is de specialist voor het transport van heftechniek. Het hydraulische hefplateau bezit een draagvermogen van maximaal 9 t waardoor machines tot op de zwanenhals kunnen worden geladen.

Omdat er vaak meerdere heftrucks of verreikers worden geladen, bezit de oplegger talrijke sjorpunten voor een perfecte ladingzekering.

De versterkte roostervloer en de hoge belastbaarheid van de oprijramp zorgen voor robuustheid en veiligheid bij het laden en lossen. De oplegger bestaat hydraulisch gedwongen gestuurd of naloop gestuurd en met een indrukwekkende keuze aan opties.

Door de hydraulisch verschuifbare en volledig opklapbare oprijrampen wordt de veiligheid en bedieningsvriendelijkheid tijdens het laadproces gegarandeerd. Een afstandsbediening voor verschillende hydraulische functies en de snelsluiting van de oprijrampbeveiliging zijn andere aspecten die het werk van de bestuurder vergemakkelijken.


Succesverhalen