Klaar om elke uitdaging aan te gaan!

De Faymonville Group is een leverancier die een compleet gamma aanbiedt! Naast Faymonville omvat de groep nog een aantal andere product- en servicemerken.

Faymonville Group - Onze merken

Faymonville Group

De unieke variëteit aan producten aangeboden door Faymonville, Cometto en MAX Trailer heeft de Faymonville Group in staat gesteld om zich te profileren als een leverancier die een compleet gamma producten aanbied in de sector van zwaar transport en bijzonder transport.

Het portfolio van de verschillende merken omvat transportoplossingen voor laadvermogen van 15 tot 25.000 ton … en meer.

MAX Trailer - Onze merken

MAX Trailer

Het unieke MAX Trailer-principe heeft sinds de lancering in 2012 een pioniersrol vervuld.

Hoogwaardige voertuigen kunnen naar behoefte worden geconfigureerd met behulp van een modulair bouwsysteem voor serviceladingen van 15 tot 60 ton.

Gebruiksgerichte, simpele oplossingen zijn meer in trek dan ooit. Het assortiment omvat semi-diepladers, plateauwagens, opleggers, ballasttrailers, diepladers en aanhangwagens.

MAX Trailer Website

Faymonville - Onze merken

Faymonville

Faymonville produceert semi-diepladers, diepladers, plateau opleggers en module traielrs voor een laadvermogen van 20 tot 500 ton.

Met behulp van een modulair bouwsysteem biedt Faymonville klantgerichte oplossingen die zijn ontworpen voor alle vereisten die verder gaan dan de conventionele normen.

Wij zijn experts op het gebied van bijzonder transport. De voertuigen van Faymonville worden gebruikt om oversized ladingen over de hele wereld te vervoeren. Alles wat lang, hoog, breed of zwaar is!

De producten van Faymonville blinken uit door hun technische precisie en de kwaliteit van de verwerking.

Faymonville Website

Cometto - Onze merken

Cometto

Sinds de overname door Faymonville Group in 2017, is Cometto de specialist in de ontwikkeling en productie van modulaire voertuigen met eigen aandrijving voor laadvermogen van tot wel 25.000 … en meer!

Het bedrijf biedt ook speciale zware ladingstransporteurs voor industriële toepassingen: scheepswerf- en staalwerktransporteurs alsmede transportsystemen.

Cometto Website

Faymonville Trade & Services

Faymonville Trade & Services

De vestiging in Landsberg am Lech (DE) is een centrum voor de verkoop van onmiddellijk beschikbare speciale voertuigen van de merken Faymonville, MAX Trailer en Cometto. Ook worden hier trekkers voor zwaar transport van verschillende fabrikanten en verschillende kippermodellen aangeboden.

In de 2500m² grote werkplaats worden onderhoudswerkzaamheden voor alle merken en zelfs complete revisies uitgevoerd.

Ook zijn er tweedehandsvoertuigen van alle fabrikanten verkrijgbaar. Het dienstverleningspakket wordt afgerond door de verhuur en flexibele financieringsmogelijkheden.

Trade & Services Website