Glas

Faymonville is al tientallen jaren toonaangevend in de ontwikkeling van geavanceerde glasbinnenladers.

Glas transporteren is een veeleisende opdracht. Recht staande ruiten of pakketten ruiten worden steeds groter tot en met het XXL-formaat.

Daarom moeten de voertuigen voor een optimale benutting steeds lichter zijn met een geoptimaliseerder gewicht. Dit steeds met het doel hogere nuttige laadvermogens te kunnen opnemen.

Lichte constructie voor meer nuttig laadvermogen

De combinatie van de modernste technologie en eenvoudige en veilige hantering maakt daarbij het verschil voor de FloatMAX van Faymonville.

De binnenlader overtuigt door uitgekiende ladingzekering bij het transport van massieve en hoge glasplaten.

Hij heeft zijn maximale stabiliteit te danken aan zijn doorlopende buisvormige langsdragers, de verfijnde aerodynamica en een optimale lastverdeling.

Veiligheid en bescherming van het glas

Gecertificeerde ladingzekeringssystemen geschikt voor A- of L-bokken maken van het transport van de glazen vracht een veilige onderneming.

Een groot aantal uitvoeringen met of zonder hefarm en met verschillende schachtlengtes zijn geschikt voor uiteenlopende trekkers en totale lengtes.

Een stevige huif beschermt de glasplaten tegen condensatiestrepen. De afdichthuif achter de glasstaander verhindert dat er spatwater binnendringt.


Succesverhalen