Meer dan 3000 kilometer door Oost-Europa

Dankzij de hydraulische verbreding biedt de ketelbrug een maximale flexibiliteit.

Uitzonderlijk vervoer dat de landsgrenzen overschrijdt moet gedetailleerd worden afgestemd, want van land tot land gelden er vaak verschillende voorschriften.

Bij een project van onze Turkse klant Profesyonel Taşımacılık ve Tic. Ltd. Şti. verloopt de samenwerking tussen de instanties voorbeeldig.

De servicepartners die instaan voor de vergunningen de begeleiding worden sterk op proef gesteld, want met een totale lengte van 32,5 meter, een lading van 30 ton en een breedte van 4,5 meter zijn de uitzonderlijke afmetingen niet gering.

Startpunt is de Turkse stad Balikesir, vanwaar het door Bulgarije, Servië, Hongarije, Slowakije, Polen en Litouwen naar de eindbestemming Jelvaga in Letland gaat.

Dit betekent dat deze combinatie in totaal acht landen doorkruist en meer dan 3000 kilometer aflegt, wat trouwens de eerste opdracht is voor het gloednieuwe 3-assige MegaMAX-diepbed.

Dankzij de hydraulische verbreding biedt de ketelbrug een maximale flexibiliteit, wat bij dit project reeds goed van pas komt. De ingebouwde verlengliggers zorgen ervoor dat de nodige voertuiglengte optimaal kan worden gerealiseerd.

De eigenaar van het bedrijf, Taha Akalın, is erg enthousiast over deze première. Zijn MegaMAX met pendelassen zullen we hierna nog vaak aan het werk zien bij projecten in Oost-Europa.

Publicatie datum: 10/2023

Meer dan 3000 kilometer door Oost-Europa
Meer dan 3000 kilometer door Oost-Europa
Meer dan 3000 kilometer door Oost-Europa
Delen opWhatsAppLinkedIn