Gereed voor de woestijn

Extreme klimatologische omstandigheden en een moeilijk terrein maken woestijngebieden zeer veeleisend voor voertuigen.

Hoogwaardig apparatuur is daarom zeer belangrijk voor de lokalen klanten. Dit is precies de reden waarom Orient Heavy Haulage voor Faymonville koos en bij ons het juiste materiaal heeft gevonden.

Voor de langst mogelijke levensduur heeft Faymonville een nieuwe standaard gezet met het proces MAXProtect+.

“Wij waarderen zeer de oppervlaktebehandelingen en metallisatietechnologie die hier gebruikt werd”, vertelt Ramez Naber, CEO van het Jordaanse bedrijf voor speciaal transport. Hij noemt dit een frappant kenmerk: “In vergelijking met andere leveranciers biedt Faymonville een veel betere bescherming tegen weer- en milieu-invloeden.”

Ingebouwde kracht voor een sterk resultaat

Kwaliteit is het meest essentiële criterium voor Orient Heavy Haulage en deze kwaliteit is bij Faymonville het resultaat van goed doordachte processen. Voor Ramez Naber zijn de moderne productietechnologieën van Faymonville de maatstaf. Zelfs de eindmontage heeft een directe invloed op het gebruik van de voertuigen in het woestijnzand.

Alle componenten worden pas geassembleerd (samengevoegd) nadat ze zijn gelakt. “Dit is een zeer goede oplossing aangezien de verf niet in de onderdelen terechtkomt die niet gelakt moeten worden.”

Een betrouwbare partner

Orient Heavy Haulage heeft nu een groot wagenpark van Faymonville. Naast 24 G-ST ModulMAX-aslijnen, hebben ze sindsdien twee 8-assige en vier 6-assige MultiMAX semi-diepladers toegevoegd, evenals zes 4-assige TeleMAX plateau opleggers met drievoudige uitschuifing.

Mede door dit uitgebreide wagenpark heeft Orient Heavy Haulage kunnen groeien tot een van de marktleiders in de regio. “Faymonville biedt ons altijd precies de juiste oplossing die voldoet aan onze hoge technische eisen”, vertelt Ramez Naber met tevredenheid.

Hij en zijn collega’s waarderen en vertrouwen ook op een van de deugden van Faymonville die in de Arabische wereld zeer gewaardeerd wordt – betrouwbaarheid. “We werken nauw samen en al onze vragen aan de technische dienst en aan de after-sales krijgen altijd de volle aandacht.”

Gereed voor de woestijn - Succesverhalen
Gereed voor de woestijn - Succesverhalen
Delen opWhatsAppLinkedIn