Falco, Faremax en Co.

Het planningproces voor transportprojecten ziet er vaak hetzelfde uit. Eerst wordt de lading bepaald, vervolgens wordt het juiste voertuig gekozen.

Deze benadering werpt veel vragen op: hoe moet mijn trailer worden geconfigureerd om de vracht te vervoeren? En waar plaats ik het precies op het voertuig?

Directe antwoorden vind je tegenwoordig steeds minder in het veld maar achter de computer. Omdat dat de plek is waar Faymonville’s eigen software verschillende scenario's kan simuleren
die in de praktijk gebruikt kunnen worden.

Het doel: in theorie bepalen wat mogelijk is in de praktijk!

“Falco” (Faymonville Analytical Loading Capacity Organizer) is de naam van het programma voor modulaire voertuigen.

Het is een eenvoudige hulp voor wanneer dingen gecompliceerd worden.

De klant voert de vrachteigenschappen in in het systeem, dat de mogelijkheden berekent. De IT basis van “Falco” is het principe “definieer en combineer“.

Intuïtief en gebruikersvriendelijk

De software “Faremax” (Faymonville Repartition of Mass by Axles) kan worden gebruikt voor standaard trailers wanneer de ladingsverdeling over het voertuig moet worden bepaald. Het is een eenvoudig, helder en snel proces, altijd op basis van de specifieke informatie van het voertuig van de klant.

“Cosmo” heet het programma voor de zelfrijdende voertuigen van Cometto (Comettosoftware voor modulaire trailers).

Al deze hulpmiddelen zijn een mix van technologie, wiskunde, fysica en informatietechnologie. Faymonville heeft ze zo ontwikkeld dat ze intuïtief en gebruikersvriendelijk zijn.

De resultaten kunnen worden uitgeprint en naar het veld of de werkplek worden meegenomen,, zodat de chauffeur alle belangrijke informatie voor zich heeft om de voertuigen te configureren
en te beladen.

Delen opWhatsAppLinkedIn