ModulMAX - Noord-Amerika

Voertuigen voor zwaar modulair transport voor ladingen tot 5.000 t.
Informatie aanvraag

ModulMAX opleggers met hydraulische platformen

Faymonville ModulMAX is een combineerbaar on- en offroad transportconcept voor ladingen tot 5.000 t. Hij bestaat uit modules die gaan van 2-6 aslijnen en talrijke accessoires en toebehoren, zoals laadvloeren, afstandplaten, zwanenhalzen, dissels, draaischamels enz.

Hij biedt naadloze interoperabiliteit met vergelijkbare voertuigen van andere fabrikanten.

Door de verscheidenheid aan mogelijke combinaties en het gebruiksvriendelijke bedieningsconcept garandeert de ModulMAX flexibiliteit en efficiëntie voor het meest complexe zwaar transport.

Zwaarste belastingen op modulaire aslijnen!
Informatie aanvraag

Beschrijving

Het zwaarste transport, zowel on- als offroad, kan met de hydraulische platformen van ModulMAX worden verwezenlijkt.

De modulaire aslijnen van Faymonville laten asbelastingen tot 99.000 lbs per lijn en puntbelastingen boven op de aslagers tot 176.000 lbs toe. Flexibiliteit is een groot voordeel en de hydraulische ascompensatie met een veerweg tot 23,6” is een bijkomend belangrijk kenmerk. Hightech tot in de perfectie!

De aslijnen kunnen met een dissel of zwanenhals worden gekoppeld en de afstandsbesturing is een echt pluspunt voor verplaatsingen op het terrein.

Andere nuttige kenmerken zijn de gewalste randen van de platformlaadvloerrobuustere stuurarmen, het aanzienlijk verbeterde mechanische asvergrendelingssysteem, gemakkelijk toegankelijke kniepennen en de algemeen mooie pasvorm en afwerking. Dankzij dit alles kunnen onze klanten hun uitrusting langer op de weg houden met minder mechanische problemen en met aanzienlijk minder ondersteuning.

Lees meer over de technische kenmerken voor maximale transportefficiëntie en veiligheid:

  • Asbelastingen tot 99.000 lbs per aslijn
  • Hydraulische ascompensatie met een veerweg van 23,6”
  • Draaistel met een stuurhoek van 60°
  • Versterkte buitenkanten van de laadruimte met puntbelastingen tot 176.000 lbs
  • Kunnen overlangs en zijdelings onderling worden gekoppeld met talrijke uitbreidingen, zoals zwanenhalzen, dissels, draaischamels, diepladerlaadvloeren enz.
  • Volledig gemetalliseerd chassis voor de beste corrosiebescherming op de markt

Informatie aanvraag Nieuwe en tweedehandswagens