Militair

In de handel met overheden voor de uitrusting van nationale verdedigingsapparaten overtuigt Faymonville door zijn voertuigkwaliteit.

De militaire uitrusting van een bepaald land vereist bijzonder transportmaterieel. Want ook in landen met een slechte verkeersinfrastructuur en extreme klimaatomstandigheden moet het materiaaltransport steeds worden gegarandeerd. De eisen aan de opleggers zijn hoog en vereisen bijzondere bewerkingen. Faymonville kan deze vereisten vervullen dankzij zijn hoge technologische competentie.

Bij het leger worden semidiepladers gebruikt voor het transport van tanks, terreinwagens, voorraadcontainers en militaire uitrusting voor reparatie- of logistieke doeleinden. De semidieplader MultiMAX is het economische, technisch geperfectioneerde en flexibele antwoord voor deze bijzondere uitdagingen. Wielvoertuigen en rupsvoertuigen van de meest uiteenlopende gewichtsklassen worden met gemak geladen en verplaatst.

Competentie en kwaliteit voor militaire eisen

De enkele oprijrampen zijn perfect om militaire voertuigen op semidiepladers te rijden, terwijl dubbele oprijrampen de oprijhoek bij dit proces verder verkleinen. Bij de keuze voor een vaste zwanenhals bij de semidieplader wordt de laadvloer langer, terwijl de laadvloer met een hydraulisch scharnierende zwanenhals bij moeilijke ondergrond kan worden opgetild.

Faymonville bekoort bij overheidsopdrachten door zijn grondige vakkennis van de militaire eisen bij speciale voertuigen. De complexe projecten en bijzonderheden bij de afhandeling ervan zijn in goede handen. Fundamentele sterke punten zijn bovendien de kwaliteitsgarantie en documentatie conform de militaire voorschriften.