Bastian Velser zet verder in op de onafhankelijke wielophanging Twin Axle II

Een nieuwe semidieplader als 1+3-assige variant voert voortaan het transport van bouwmachines voor bouwbedrijven, machinehandelaars en machineverhuurders uit.

Tevreden klanten keren terug! Dit blijkt uit onze talrijke leveringen van trailers iedere dag.

 

Wij mochten bijvoorbeeld Bastian Velser opnieuw verwelkomen die inmiddels zijn derde oplegger van Faymonville in dienst neemt.

Een nieuwe semidieplader als 1+3-assige variant voert voortaan het transport van bouwmachines voor bouwbedrijven, machinehandelaars en machineverhuurders in heel Duitsland en de Benelux uit.

Onafhankelijke wielophanging biedt 12 ton aslast

Net als de 2-assige diepbedoplegger uit 2017 is ook deze semidieplader uitgerust met onafhankelijke wielophanging Twin Axle II, die de MultiMAX 12 ton aslast biedt. Het totale nuttige laadvermogen van de semi-dieplader bedraagt ongeveer 50 ton.

Door de vast geïntegreerde wielkuilen kunnen ook wielladers en dumpers worden getransporteerd. De om 3.000 mm uitschuifbare laadvloer, zorgt voor extra flexibiliteit.

Bastian Velser waardeert bij dit afgesloten project ook de flexibiliteit en snelle afhandeling bij Faymonville.

Het in ontvangst nemen van de nieuwe trailer liep onder het oog van verkoopmedewerker Thomas Schmitz van Faymonville opnieuw van een leien dakje.

Een nieuwe semidieplader als 1+3-assige variant voert voortaan het transport van bouwmachines voor bouwbedrijven, machinehandelaars en machineverhuurders uit.
De onafhankelijke wielophanging Twin Axle II biedt 12 ton aslast. Het totale nuttige laadvermogen van de semi-dieplader bedraagt ongeveer 50 ton.
Delen opWhatsAppLinkedIn