Acht nieuwe Faymonville-trailers voor HKV Schmitz

Faymonville heeft al bijna 25 jaar nauwe zakelijke relaties met HKV Schmitz + Partner GmbH in Keulen.

Een bedrijf dat in Duitsland en heel Europa kraandiensten levert en zwaar transport uitvoert. HKV Schmitz + Partner GmbH neemt nu acht bijkomende nieuwe voertuigen, in hun typische kleur: groen, in dienst. 

Twee compacte 4-assige CargoMAX ballast opleggers met luchtvering zorgen voor het transport van kraanballasten en kraanonderdelen. Bovendien leverde Faymonville twee 6-assige CargoMAX, maar deze keer met hydraulisch gestuurde assen en als flexibele oplossing komen er nog vier MultiMAX bij. Drie 4-assige semi-diepladers , hydraulisch gedwongen gestuurd, luchtgeveerd en uitschuifbaar van 8.800 mm tot 15.000 mm.

6-assige semi-dieplader voor de rupskraan LR1500

Speciaal voor het transport van de rupskraan LR1500 van HKV werd er een 6-assige semi-dieplader met onafhankelijke wielophanging Twin Axle II geconfigureerd. Dankzij deze asvariant garandeert de MultiMAX een minimale laadvloerhoogte van 780 mm bij een aslast van 12 ton.

Door de hydraulisch gedwongen gestuurde assen wordt het manoeuvreren makkelijker, waardoor ook werfinritten met moeilijke inrijhoeken geen probleem veroorzaken. Door de hydraulische compensatie van de zwanenhals kan ook het voorste deel van de laadvloer worden opgetild en neergelaten.

Want speciaal voor tunnels moet het voertuig om de laatste kritieke millimeters verlaagd worden. HKV Schmitz + Partner GmbH zal voortaan uitrukken met deze acht nieuwe krachtige voertuigen. Hartelijk dank voor het vertrouwen! Wij kijken uit naar de toekomstige samenwerking!

Voor het transport van kraanballasten en kraanonderdelen kiest HKV voor twee compacte 4-assige versies van de ballast oplegger CargoMAX met luchtvering en twee 6-assige plateaus.
HKV Schmitz + Partner GmbH zal voortaan uitrukken met deze acht nieuwe krachtige voertuigen.
Faymonville onderhoudt al bijna 25 jaar nauwe en vertrouwelijke zakelijke relaties met HKV Schmitz + Partner GmbH in Keulen.
Speciaal voor het transport van de rupskraan LR1500 van HKV werd bovendien een 6-assige semidieplader met onafhankelijke wielophanging Twin Axle II geconfigureerd.
Delen opWhatsAppLinkedIn