Reparatie en onderhoud

Voor langdurig voertuigengebruik.

We bieden onze klanten de juiste diensten om de presentatie van hun voertuigen te verbeteren, hun betrouwbaarheid en behoud van ideale waarde te garanderen.

Traditionele reparaties

De extreme omstandigheden bij zwaar en bijzonder transport stellen hoge eisen aan voertuigen in hun dagelijks gebruik. Onderhoud hoort bij het leven, hetzij door slijtage, ongevallen of brandschade.

Dit betekent dat het werk heel verschillende taken kan omvatten, die we overal uitvoeren op alle merken en uitvoeringen: van eenvoudig staalstralen van voertuigen tot het vervangen van hydraulische, mechanische of elektrische componenten.

Reparatie- en onderhoudswerkzaamheden worden ook uitgevoerd in onze bedrijfslocatie in Goleniow (Polen).

Hierbij komt Faymonville Trade & Services in Landsberg am Lech (Duitsland), waar onderhoudswerkzaamheden voor alle merken en zelfs complete revisies worden uitgevoerd.

Compleet algemeen onderhoud

Volgens de principe ‘van oud naar nieuw’, werken onze gespecialiseerde monteurs aan voertuigen. Defecte en versleten onderdelen worden vervangen.

Nadat het werk is voltooid, zal de bijzondere aanhangwagen of oplegger weer zo goed als nieuw zijn.

Kraanbovenbouw voor het transport van hout

Ons dienstenaanbod bij Faymonville wordt aangevuld door op een op vrachtwagen gemonteerde kraanbovenbouw voor houttransport. Dit is een traditioneel werkterrein dat vanaf het begin deel uitmaakt van onze diensten.

De bovenbouw wordt vastgeschroefd aan het truckframe en voldoet uiteraard ook aan de richtlijnen van de fabrikant.

Dankzij een groot aantal voertuigvarianten en opties voor bevestigingsonderdelen, zoals steunpoten, scepters en frontplaten, kunnen voertuigen worden geconfigureerd om aan de applicatie- of klantspecifieke vereisten te voldoen.

Informatie aanvraag
Reparatie en onderhoud - Diensten
Reparatie en onderhoud - Diensten
Reparatie en onderhoud - Diensten