Opleiding en training

Uitwisseling van kennis onder experts.

Training voor optimaal gebruik van het voertuig

Als onderdeel van de levering van voertuigen krijgen onze klanten een uitvoerige opleiding en alle informatie die ze nodig hebben om hun nieuwe voertuigen te besturen. Tussen experts onderling.

De expert zal laten zien hoe het voertuig moet worden bediend om de klant vertrouwd te maken met het nieuwe product. De gebruikshandleiding in de moedertaal van de klant kan als referentie worden gebruikt tijdens het dagelijkse gebruik.

Voor een langer verblijf, bieden wij chauffeurs woonruimtes met douche. In ons eigen restaurant kunnen gasten hun batterijen opladen in een ontspannen omgeving.

Faymonville Academy: Blijvende training als sleutel tot succes

Expertise en productkennis vormen de basis voor doelgericht overleg. Op het gebied van ontwikkeling, technologie, productie of klantenservice is er altijd wat te leren!

Onze ‘Faymonville Academy’ biedt een systeem voor trainingssessies en het delen van kennis.

Workshoptraining is beschikbaar voor onze klanten en legt de nadruk op het delen van productkennis met monteurs, werkplaatsmanagers of wagenparkbeheerders.

Concrete tips voor dagelijkse ondersteuning

Gedetailleerde gebruiksaanwijzingen worden besproken, diagrammen voor elektra, pneumatiek en hydraulica worden geanalyseerd en belangrijke tips worden gegeven voor onderhoud, reparaties en probleemoplossing.

Dankzij ons optimaal uitgeruste klaslokaal in Büllingen, wordt de theoretische kennis geïllustreerd aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Drie diepladermodules worden aangevuld door modellen van een volledig zwevende as en onafhankelijke ophanging.

Opleiding en training - Diensten
Opleiding en training - Diensten
Opleiding en training - Diensten