Uw opties bij MAX Rental

Uw ideale partner voor huurkoop, huur en directe verkoop.

De Faymonville Group biedt kopers van Faymonville-opleggers uiteenlopende aankoop- en leasingoplossingen die kunnen worden aangepast aan hun individuele behoeften.

Superieur inzicht in de vereisten

In vergelijking met aanbieders die uitsluitend financiële diensten aanbieden, hebben wij uitgebreide kennis van de branche en een beter begrip van de wensen van de klant.

Het bedrijf ‘MAX Rental.lu’ werd speciaal voor dit doel opgericht. Het fungeert als een erkende leasingagent en biedt op maat gemaakte financieringsmogelijkheden aan bedrijven uit verschillende sectoren.

Onze oplossingen omvatten niet alleen de aankoop van nieuwe opleggers, maar ook bijkomende supplementen zoals service (onderhoud) of opbrengsten uit gebruikte voertuigen (met revisie en wederverkoop).

Financiering en langetermijnverhuur van complete transportoplossingen

Naast de financiering van Faymonville-producten, omvat het aanbod van geleverde diensten financiering, leasing of korte en langetermijnleasing van trekkers, opleggers, kippers, en complete voertuigcombinaties.

Naast trekkers van bekende merken zoals Mercedes en MAN, omvat ons assortiment ook opleggers van MAX Trailer en Faymonville, aanhangwagens van Schmitz Cargobull of kippers van Meiller en Schmitz Cargobull.

MAX Rental

Wilt u meer informatie over financieringsmogelijkheden en complete pakketten?

Wij geven u graag individueel en gericht advies!

Uw opties bij MAX Rental - Diensten
Uw opties bij MAX Rental - Diensten
Uw opties bij MAX Rental - Diensten