Breedgeschouderd doorheen Roemenië

Deme Macarale zet de FlexMAX in om betonnen draagbalken te vervoeren

Lang en zwaar - wanneer goederen met deze kenmerken vervoerd moeten worden, komt de meesturende FlexMAX als geroepen. Ook Deme Macarale uit Roemenië maakt voor zijn opdrachten gebruik van dit product van Faymonville.

Het familiebedrijf uit Oradea is op korte tijd flink gegroeid en heeft nu in totaal tien vestigingen in heel het land. “We bieden mobiele en rupskranen met een draagvermogen tot 750 ton aan. Bovendien vormen speciale transporten voor de betonindustrie onze kernactiviteit, terwijl we ook zorg dragen voor de installatie van de vervoerde goederen,” beschrijft zaakvoerder Christian Deme de veeleisende activiteitsgebieden.

In de lente vertrokken twee meesturende FlexMAX aanhangwagens (3 en 5 assen) van Faymonville naar Oost-Europa. “Die voertuigen gebruiken we om betonnen draagbalken te vervoeren. De lengte van deze kolossen
varieert van 24 tot 46 m en hun gewicht van 20 tot maximaal 70 ton.”

Voor dat soort van opdrachten is de FlexMAX van Faymonville het geknipte voertuig. Dankzij het autonoom volgend stuursysteem vormen rotondes en smalle bochten geen hindernis.

Ook extreme ladingen met een hoog gewicht kunnen zo probleemloos vervoerd worden. 

Breedgeschouderd doorheen Roemenië
Breedgeschouderd doorheen Roemenië
Delen opWhatsAppLinkedIn