KSK met nieuwe 2+4 dieplader

Om dagelijks de zwaarste transportopdrachten tot een goed einde te brengen, vertrouwt het bedrijf Kies und Sand Köchstedt GmbH op diepladers van Faymonville.

In 2013 deed een eerste 2+4-combinatie met graafmachinebrug haar intrede in het wagenpark. Begin dit jaar werd een nieuw voertuig in ontvangst genomen.

Opnieuw als 2+4-uitvoering, maar deze keer in de variant met ketelbrug. De lage laadhoogte van slechts 450 mm (met 150 mm bodemvrijheid) is ideaal voor hoge ladingen.

Met deze nieuwe VarioMAX breidt KSK zijn aanbod aanzienlijk uit en verhoogt de flexibiliteit, met mogelijk nieuwe opdrachten tot gevolg. Het diepbed heeft een uitneembare laadvloer en kan van zijn basislengte van 8.000 mm nog 5.000 mm extra worden uitgeschoven.

Daardoor kunnen hoge industriecontainers en ketels met een geoptimaliseerde laadhoogte worden getransporteerd. Dankzij een kamkoppeling op het achterste onderstel kunnen er verlengliggers worden ingebouwd.

Beproefde pendelastechnologie voor ieder terrein

Het lage eigengewicht van de dieplader zorgt in combinatie met een 8x4-trekker voor een wettelijk nuttig laadvermogen in Duitsland van 66 ton. De 17,5”-pendelassen zijn ideaal om zich te verplaatsen op het moeilijke terrein van bouwwerven.

Deze beproefde ondersteltechnologie bekoort door haar veerweg van 600 mm en stuurhoek van 60°. Talrijke sjorpunten zorgen voor een maximale ladingzekering.

Bovendien is de combinatie natuurlijk volledig gemetalliseerd, wat ook in de moeilijkste omstandigheden duurzaamheid biedt. De eenvoudige bediening kreeg de bestuurder van KSK al uitgelegd tijdens een uitvoerige opleiding.

We bedanken het bedrijf voor zijn hernieuwde vertrouwen en wensen het veel plezier bij het gebruik van de combinatie.

Het Faymonville VarioMAX diepbed heeft een uitneembare laadvloer en kan van zijn basislengte van 8.000 mm nog 5.000 mm extra worden uitgeschoven.
Met deze nieuwe Faymonville VarioMAX breidt KSK zijn aanbod aanzienlijk uit en verhoogt de flexibiliteit, met mogelijk nieuwe opdrachten tot gevolg.
Het lage eigengewicht van de Faymonville VarioMAX dieplader zorgt in combinatie met een 8x4-trekker voor een wettelijk nuttig laadvermogen in Duitsland van 66 ton.
Delen opWhatsAppLinkedIn