Diepladers van Faymonville voor hoge ladingen

Ontdek het breedste gamma aan diepbedopleggers!

De hoogte van de lading vormt bij de dagelijkse transportopdrachten vaak een grote uitdaging. Wettelijke bepalingen en lastige transporttrajecten zorgen regelmatig voor hoofdbrekens. Waar elke millimeter van belang is, zorgt Faymonville met het breedste gamma aan diepbedden voor de nodige accenten.

De diepbedopleggers van de drie productreeksen MegaMAX, GigaMAX en VarioMAX maken het mogelijk om ook met een hoge lading te voldoen aan de wettelijke hoogtebeperkingen. Dankzij de lage rijhoogte verloopt de passage van bruggen, viaducten en hoogspanningslijnen met een dieplader zonder problemen, zodat u ook bij ingewikkelde projecten op betrouwbare wijze uw bestemming bereikt.

Drie voertuigreeksen voor verschillende opdrachten

De MegaMAX dieplader met een laadvermogen van 20 tot 80 ton wordt gekenmerkt door een afneembare zwanenhals, een diepbed en een asstel met 1-5 assen. Om extra laadcapaciteit en een optimale gewichtsverdeling te bekomen kan indien nodig een 1- of 2-assige dolly onder de zwanenhals worden geplaatst.

De GigaMAX diepbedoplegger met een laadvermogen van 30 tot 70 ton wordt gekenmerkt door het feit dat een of twee pendelassen vast in de zwanenhals zijn opgenomen. Op deze manier realiseert de gebruiker een maximaal compacte totale lengte met een in verhouding grote laadlengte. Dankzij de geïntegreerde pendelassen verhoogt het nuttige laadvermogen vooraan het voertuig.

De VarioMAX diepbedoplegger met een laadvermogen van 30 tot 135 ton wordt gekenmerkt door de verwijderbare pendelasbogie tussen de zwanenhals en het diepbed. De robuuste en doordachte constructie zorgt ervoor dat deze diepbedoplossing de ideale verhouding tussen nuttig laadvermogen en eigengewicht heeft voor erg zware ladingen.

Keuze uit zeven diepbedden

Een uitgebreid aanbod aan zwanenhalstypes van Faymonville past bij elke trekker. Diepbedden bestaan in meerdere types en categorieën van nuttig laadvermogen. Het brede gamma van Faymonville biedt universele mogelijkheden.

De diepbedden zijn opgedeeld in graafmachinebruggen, landbouwmachinebed, buitenliggers met vaste vloer, buitenliggers met uitneembare vloer, verbreedbare buitenliggers, ketelbruggen met hydraulische verbreding en gewone diepladerbruggen.

De intuïtieve en eenvoudige bedieningstechniek biedt bij alle diepladers van de drie Faymonville-productreeksen het voordeel dat diepbedprojecten gemakkelijk verlopen.

U vervoert hoge ladingen? Wij hebben de oplossing!

De VarioMAX diepbedoplegger met een laadvermogen van 30 tot 135 ton wordt gekenmerkt door de verwijderbare pendelasbogie tussen de zwanenhals en het diepbed.
De diepbedopleggers van de drie productreeksen MegaMAX, GigaMAX en VarioMAX maken het mogelijk om ook met een hoge lading te voldoen aan de wettelijke hoogtebeperkingen.
De MegaMAX dieplader met een laadvermogen van 20 tot 80 ton wordt gekenmerkt door een afneembare zwanenhals, een diepbed en een asstel met 1-5 assen.
De GigaMAX diepbedoplegger met een laadvermogen van 30 tot 70 ton wordt gekenmerkt door het feit dat een of twee pendelassen vast in de zwanenhals zijn opgenomen.
Delen opWhatsAppLinkedIn