Bespaar tijd, maak meer winst!

Wees de snelste in Noord-Amerika in de 19-assige klasse, met de nieuwe HighwayMAX Dolly& Booster!

In de succesvolle productfamilie van HighwayMAX-opleggers neemt Faymonville nu een nieuw hightechproduct op voor de Noord-Amerikaanse transportmarkt. De HighwayMAX Dolly&Booster stelt u in staat om de snelste te zijn in de 19-assige klasse.

Deze 'koning van de snelweg' laat toe om tijd en geld te besparen omdat de toegepaste technologie een snelle en gemakkelijke montage/demontage verzekert. De HighwayMAX-Dolly&Booster is een uitschuifbare oplegger voor uitzonderlijk zwaar transport, bestaande uit negen hydraulisch gestuurde pendelaslijnen, een 3-assige jeep dolly en een 3-assige nitro-booster. Samen met de trekker vormt de unit een 19-assige combinatie die een wettelijk toegelaten nuttig laadvermogen van ongeveer 240 000 lbs mogelijk maakt, met 20 000 lbs per as.

Naast de snelle mobilisatie profiteren klanten ook van een flexibele inzetbaarheid omdat de jeep dolly en de booster kunnen worden afgekoppeld. Omdat de jeep dolly en/of de booster op de oplegger kunnen worden geladen voor lege ritten garandeert de HighwayMAX Dolly&Booster ook lagere bedrijfskosten. Er zijn dan geen dure vergunningen vereist. De lengte van de trekker-opleggercombinatie bedraagt minder dan 110'. Het laadvlak kan worden uitgeschoven tot 82' en er is een aanpasbare spatiëring tussen de tridem-assen (14’, 16’, 18’, 20').

De 'koning van de snelweg'

Een uitstekende manoeuvreerbaarheid wordt gerealiseerd dankzij de pendelastechnologie, met een veerweg van 23,6" en een stuurhoek tot maximaal 60°. Daarnaast zijn de lage rijhoogte en het gemak waarmee achteruit kan worden gereden handige eigenschappen voor de alledaagse werkzaamheden van zwaartransportoperatoren in de VS.

Het sterke en robuuste voertuig beantwoordt aan de DOT-vereisten en zijn volledig verzinkte chassis garandeert de beste corrosiebescherming die beschikbaar is op de markt. Hale Heavy Haul heeft deze snelwegopleggers en vele andere producttypes van Faymonville direct in voorraad. Zij bieden ook een eersteklas klantendienst en service na verkoop aan.

Ontdek ook de twee andere opleggertypes van dit product: de HighwayMAX-snelwegoplegger en de HighwayMAX Booster-snelwegoplegger.

Vind het volledige gamma voor Noord-Amerika op www.faymonville.us 

Wees de snelste in Noord-Amerika in de 19-assige klasse, met de nieuwe HighwayMAX Dolly& Booster!
In de succesvolle productfamilie van HighwayMAX-opleggers neemt Faymonville nu een nieuw hightechproduct op voor de Noord-Amerikaanse transportmarkt.
Deze 'koning van de snelweg' laat toe om tijd en geld te besparen omdat de toegepaste technologie een snelle en gemakkelijke montage/demontage verzekert.
De HighwayMAX-Dolly&Booster is een uitschuifbare oplegger voor uitzonderlijk zwaar transport, bestaande uit 9 hydraulisch gestuurde pendelaslijnen, een 3-assige jeep dolly en 3-assige nitro-booster.
Omdat de jeep dolly en/of de booster op de oplegger kunnen worden geladen voor lege ritten garandeert de HighwayMAX Dolly&Booster ook lagere bedrijfskosten.
Delen opWhatsAppLinkedIn