Van meet af aan de toon zetten

Groter dan ooit! Veelzijdiger dan ooit!

Op de bauma-beurs van 2022 in München presenteren wij het internationale vakpubliek een overzicht van ons kunnen!

Nog maar eens komt de Faymonville-groep met een grotere stand aan de start in vergelijking met de eerdere edities van bauma. Op een oppervlakte van 1436 vierkante meter stellen onze drie productmerken MAX Trailer, Faymonville en Cometto hun unieke veelzijdigheid tentoon.

De sterkste in wereldpremière

De nieuwe BladeMAX1000 van Cometto viert in München zijn wereldpremière. Deze wiekadapter is met een draagvermogen van 1000 t met afstand de sterkste in zijn soort op de markt. Een dergelijk speciaal voertuig wordt gebruikt om de nieuwste generatie mega-turbinewieken tijdens het laatste deel van de reis veilig naar de montageplaats te vervoeren. De wiekadapter behoort tot de BladeMAX-serie van Cometto, die verkrijgbaar is in drie varianten: de BladeMAX650, de BladeMAX800 en de BladeMAX1000.

De '2-in-1'-oplossing

Het producttype ModulMAX AP-M staat voor een mechanisch gestuurde zwaartransportmodule, die een ondersteunende Assist-modus combineert met een onafhankelijke zelfrijdende modus. De aangedreven assen kunnen bij elke snelheid worden in- en uitgeschakeld, tot een maximumsnelheid van 40 km/u. Dit is een absoluut voordeel want de operator moet het konvooi voor dit manoeuvre niet stoppen zoals het geval is bij andere fabrikanten. In combinatie met de hoge tractie is dit een absoluut uniek kenmerk.

Allrounder voor de bouwsector

Haast geen enkele sector brengt zo veel verschillende taken met zich als de bouwsector. Allrounders zijn hiervoor de oplossing, en op de stand van de Faymonville-groep staan meerdere exemplaren opgesteld. En dit in alle domeinen: semidiepladers, diepbedopleggers, getrokken aanhangers en binnenladers. Het merk MAX Trailer viert dit jaar zijn 10-jarig jubileum en heeft dankzij zijn modulaire constructieprincipe voor een revolutie gezorgd in de sector van het uitzonderlijk vervoer. In München tonen vier tentoongestelde exemplaren de inmiddels bereikte verscheidenheid van het aanbod.

Totaaloplossingen voor de windindustrie

In de sector van de windenergie beschikt de Faymonville-groep over transportoplossingen die meekunnen met de snelle productontwikkelingen binnen de sector. Op de bauma-beurs is naast de BladeMAX1000 nog een wiekadapter met dollycombinatie te bezichtigen. Dit wendbare concept is de toekomst van het transport over de weg van de inmiddels tot 100 meter lange turbinewieken.

Zelfrijders en modules voor de allerzwaarste taken

Cometto is het competentiecentrum voor zelfrijders binnen de Faymonville-groep en presenteert een 4-assige Eco1000 met hybride technologie, wat absoluut richtinggevend is binnen dit segment. Bovendien wordt het aanbod vervolledigd met een elektronisch gestuurde MSPE-zelfrijder.

Hier zijn wij te vinden!

Openluchttentoonstellingsterrein Nord
Stand 822/5

Datum van publicatie: 08/2022

Van meet af aan de toon zetten
Van meet af aan de toon zetten
Van meet af aan de toon zetten
Van meet af aan de toon zetten
Van meet af aan de toon zetten
Van meet af aan de toon zetten
Van meet af aan de toon zetten
Delen opWhatsAppLinkedIn