Wij starten weer op! Doe mee!

De coronacrisis heeft vele uitdagingen gecreëerd. Snelle en pragmatische oplossingen worden gevraagd - dat is de sterkte van Faymonville!

Wij staan klaar!

Door de huidige situatie staan alle sectoren voor enorme uitdagingen. Ook in deze lockdownperiode blijven onze verschillende diensten, zoals afleveringen, verzending van onderdelen, after-sales, reparaties en verkoop, steeds gegarandeerd volgens de vastgelegde richtlijnen.

Wij vinden oplossingen!

Alle afdelingen hebben uiteraard steeds de voorschriften en instructies inzake hygiëne gevolgd bij hun manier van werken en blijven dat ook in de toekomst doen. Als fabrikant gaan wij deze nieuwe uitdagingen aan en staan we klaar om ze ook tot een goed einde te brengen. Snelle en pragmatische oplossingen worden in alle sectoren gevraagd - precies dat is de sterkte van Faymonville.

Wij bieden mogelijkheden!

Wij zijn trots te kunnen bouwen op een zeer trouw en betrouwbaar clientèle. Door de wederzijdse uitwisseling van ervaringen worden individueel aangepaste oplossingen gevonden, zodat onze klanten hun economische toekomst op het juiste moment een boost kunnen geven met hun nieuwe voertuigen.

Wij zijn voorbereid!

Dankzij de verschillende herstelplannen verwacht men binnen afzienbare tijd grotere projecten die de conjunctuur doen opleven en de economie op gang zullen brengen. Dat zorgt voor vertrouwen. Wij staan in ieder geval wereldwijd klaar om ook in deze nieuwe tijd onze positie te versterken.

Wij zijn flexibel!

Wij steken al jarenlang veel energie in onze productieprocessen en dat werpt nu zijn vruchten af. Wij zijn in staat om onze capaciteit snel en flexibel aan de markt aan te passen. En dat blijkt nu een belangrijk voordeel te zijn.

Samen bieden we de nieuwe uitdagingen het hoofd!

Wij zijn klaar voor de toekomst ... to the MAX!

Wij starten weer op! Doe mee!
Delen opWhatsAppLinkedIn