Faymonville grootste stijger in de Image-ranking van 2019

Faymonville ontving gisterenavond op het gala van het magazine Verkehrsrundschau in München de titel 'grootste stijger in de Image-ranking'.

Dit is een grote eer voor de voertuigenfabrikant en tegelijk een erkenning voor de consequente inzet inzake klantenservice van de onderneming.  

De Image Award 2019 is een onderscheiding voor de beste merken uit de segmenten 'Bedrijfswagens & wagenparken' en 'Magazijnen & overslag'. De Image Award is gebaseerd op een enquête van het marktonderzoeksinstituut Kleffmann, in opdracht van het magazine Verkehrsrundschau, omtrent het imago van de ongeveer 100 meest toonaangevende merken.

Er werden 663 interviews afgenomen van besluitnemers bij zowel industriële ondernemingen als handelsbedrijven.

Bij deze beroemde ranking is Faymonville erin geslaagd om zijn plaatsing aanzienlijk te verbeteren in vergelijking met de vorige editie. Hierdoor draagt Faymonville in 2019 verdiend de titel van 'grootste stijger in de Image-ranking'.

'Deze onderscheiding maakt ons trots! Hierdoor krijgen we namelijk de bevestiging dat de door ons ingeslagen weg positief wordt ervaren', verklaarde Alain Faymonville, die de titel beschouwt als een verdienste van alle medewerkers van Faymonville.

'De award dient als aansporing om klantgericht en toekomstgeoriënteerd te blijven werken.'

 

Faymonville grootste stijger in de Image-ranking van 2019
Delen opWhatsAppLinkedIn