Ontdek ons volledige gamma module trailers

NIEUW! Met elektronische besturing!

Nieuw bij Faymonville! Zelfrijdende aanhangwagens met dubbellucht banden en elektronische besturing!

Het transport van de allerzwaarste ladingen vereist hightechmateriaal. Faymonville vervolledigt zijn gamma ModulMAX module trailers nu met zelfrijdende aanhangwagens met elektronische besturing. Het is de laatste stap om het aanbod van het ruimste gamma aan materiaal voor zwaar gebruik op de markt te complementeren.

Deze variant garandeert de gebruikers dat ze hun zwaartransportprojecten in de best mogelijke omstandigheden kunnen uitvoeren. De ModulMAX-serie van Faymonville is een serie combineerbare transportmodules met 2 tot 6 aslijnen, voor zowel projecten op de weg als op onverhard terrein. De voertuigen zijn uitgerust met dubbellucht, met bandenmaat 215/75 R17.5", en zijn verkrijgbaar in een basisbreedte van 3.000 mm.

Absolute keuzevrijheid

Het gamma ModulMAX omvat technische eigenschappen die op multidisciplinaire wijze worden gebruikt voor de moduleseries G, S en C. De transportonderneming haalt voordeel uit deze keuzevrijheid om het modulaire type te selecteren dat het best beantwoordt aan zijn vereisten. Het betreft een volledige vrijheid in de ruimste zin van het woord, omdat de modulaire types in drie verkrijgbare modi kunnen worden gebruikt: Trailer Mode (opleggermodus ), Assist Mode (assistentiemodus) en Self-Propelled Mode (zelfrijdende modus). Het stuursysteem van deze producten varieert tussen een elektronisch en mechanisch principe. Het elektronische systeem, met een stuurhoek van max. +/- 140°, - beproefde Cometto-technologie - is nu ook toegepast op de zelfrijdende aanhangwagens.

Het gebruiksvriendelijke bedieningsconcept en de variëteit aan combinatieopties zorgen ervoor dat de ModulMAX modules van Faymonville flexibiliteit en rendabiliteit verzekert bij de meest complexe zwaartransportopdrachten. Ongeacht of het verschillende diepbedtypes, verschillende types Cometto powerpack-units of projectplanningssoftware betreft; het modulaire gamma van Faymonville biedt een brede waaier aan opties en accessoires om de best mogelijke configuratie voor elk type lading te bekomen. 

Duurzame structuur voor alle omstandigheden

Alle moduletrailertypes van Faymonville doorlopen een hoogkwalitatief fabricageproces. Nadat het chassis met robots is gelast, ondergaan alle interfaces een bijkomende bewerking op een ultramoderne CNC-kottermachine. Voor een duurzame oppervlaktebescherming vertrouwt Faymonville op een volledig gecoördineerd en tot in de kleinste details geoptimaliseerd oppervlaktebehandelingssysteem.   

Nieuw bij Faymonville! Zelfrijdende aanhangwagens met dubbellucht banden en elektronische besturing!
Faymonville vervolledigt zijn gamma ModulMAX-voertuigen nu met zelfrijdende aanhangwagens met elektronische besturing.
Het gamma ModulMAX-aanhangwagens omvat technische eigenschappen die op multidisciplinaire wijze worden gebruikt voor de moduleseries G, S en C.
Het betreft een volledige vrijheid in de ruimste zin van het woord, omdat de modulaire types in drie verkrijgbare modi kunnen worden gebruikt: Trailer Mode, Assist Mode en Self-Propelled Mode
Delen opWhatsAppLinkedIn