Compact! Laag! Snel!

De MultiMAX PA-X semidieplader met 6 assen: uitschuifbaar, met opritten, pendelassen en gieksleuf.

Faymonville beschikt met zijn semi-dieplader MultiMAX PA-X 6-asser over een voertuig dat het transport van zware machines en ladingen eenvoudiger en winstgevender maakt. Het voertuig is:

Compact!

  • Totale combinatielengte minder dan 20 meter

Laag!

  • 790 mm minimale laadhoogte
  • Met 440 mm de diepste gieksleuf op de markt
  • 600 mm veerweg en 60° stuurhoek

Snel!

  • Tijdwinst bij het laden en lossen en snel gebruiksklaar
  • Winstmaximalisatie per ingezette kilometer

Zwanenhals met buitenliggers voor meer laadlengte

De zwanenhals met een technische koppelingsdruk van 30.000 kg rust op een buitenliggerconstructie en biedt binnen de totale combinatielengte een maximale laadvloerlengte. Door de open constructie tussen de buitenliggers kunnen ladingen zo ver mogelijk naar voor worden geladen. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld ketels of uitstekende ladingsdelen tussen de buitenliggers worden geplaatst.

Door de hydraulisch compenserende zwanenhals kan de laadvloer zowel voor als achter volledig worden opgetild en neergelaten. Speciaal voor onderdoorgangen kunnen ook de laatste kritieke millimeters worden neergelaten.

Dankzij de keuzemogelijkheden bij de doorstuurradius kan de klant de volledige voertuiglengte van trekker en semidieplader zo compact mogelijk houden.

Robuuste voertuigstructuur

Door het gebruik van pendelassen ontstaat er een zeer hoge en brede centrale ligger. De afmetingen zorgen voor een hoog buigmoment en een erg torsiestijve constructie.

De PA-X-laadvloer is verkrijgbaar in de basisbreedtes 2.850 mm en 3.000 mm en volledig voorzien van een gelakt antislipoppervlak.

Een vergrendelbare tussentafel met afschuiningen om met de wielen in te rijden zorgt voor een optimale positionering van een wielvoertuig.

Door drie verbredingen in de laadvlakafschuining hecht Faymonville het meest waarde aan de veiligheid tijdens het laden en lossen.

De sterkste opritten op de markt

De semidieplader MultiMAX 6-asser beschikt over de sterkste opritten op de markt met 80 ton totale capaciteit en 20 ton wieldruk!

Het openen van het 2e deel van de oprit gebeurt met een aparte cilinder. Hierdoor wordt verzekerd dat de oprit steeds volledig geopend is, voordat deze de grond raakt.

Door per oprit een verschuifcilinder toe te passen ontstaat een praktische traploze verschuifbaarheid.

Faymonville beschikt met zijn semi-dieplader MultiMAX PA-X 6-asser over een voertuig dat het transport van zware machines en ladingen eenvoudiger en winstgevender maakt.
De semidieplader MultiMAX 6-asser beschikt daarvoor over de sterkste opritten op de markt met 80 ton totale capaciteit en 20 ton wieldruk!
Door het gebruik van pendelassen ontstaat er een zeer hoge en brede centrale ligger. De afmetingen zorgen voor een hoog buigmoment en een erg torsiestijve constructie.
De zwanenhals met een technische koppelingsdruk van 30.000 kg rust op een buitenliggerconstructie en biedt binnen de totale combinatielengte een maximale laadvloerlengte.
De uitschuifbare 6-assige MultiMAX PA-X dieplader van Faymonville is ook ideaal om dumpers en wielladers te vervoeren.
De open constructie tussen de buitenliggers van de zwanenhals maakt het mogelijk om zoveel mogelijk naar voren te laden.
Delen opWhatsAppLinkedIn