Een reeks van landbouwmachines op diepladers van Faymonville en MAX Trailer

Nieuwe mest voertuigen worden door het Nederlandse bedrijf De Groen Transport op diepladers transporteert.

In de lente beginnen de boerderijen hun velden weer te bewerken. Om de opbrengst te maximaliseren, wordt de ondergrond bemest. Enkele nieuwe mest voertuigen worden nu door het Nederlandse bedrijf De Groen Transport op diepladers van Faymonville en MAX Trailer transporteert.

“Tegenwoordig beschikken wij over een grote vloot diepladers. Dit zorgde ervoor dat wij de voertuigen van onze klant in één keer kunnen vervoeren. En we houden nog voldoende capaciteit over om onze andere klanten van dienst te kunnen blijven”, verklaart Hendri Bestman, operationeel/commercieel verantwoordelijk bij De Groen de algemene voorwaarden van dit massatransport.

Verschillende diepladers in actie

De afmetingen van de mest machines variëren tussen 8.000 mm lang, 3.000 mm breed en 4.000 mm hoog. Het transport ging van de fabrikant naar verschillende locaties in Nederland. Het groene trailer konvooi bestaat uit een Faymonville MegaMAX diepbed met 3 pendelassen, twee gedwongen gestuurde 3-assige Faymonville MegaMAX diepbedden en drie 2-assige MAX510 diepladers van MAX Trailer. “We zijn blij met onze trailers van Faymonville en MAX Trailer”, rapport Hendri Bestman na weer een succesvol afgerond project.

De Groen Transport is een traditionele firma die al ruim een eeuw het transport van zwaar materieel verzorgt, waarbij het vervoer van landbouwmachines de specialiteit is.  Het motto is: ‘Alles moet kloppen’ en om dit te verzekeren, spelen de diepladers van de Faymonville Groep een grote rol.

Nieuwe mest voertuigen worden door het Nederlandse bedrijf De Groen Transport op diepladers transporteert.
Het groene trailer konvooi bestaat uit een Faymonville MegaMAX diepbed met 3 pendelassen, twee gedwongen gestuurde 3-assige Faymonville MegaMAX diepbedden en drie 2-assige MAX510 diepladers.
“We zijn blij met onze trailers van Faymonville en MAX Trailer”, rapport Hendri Bestman na weer een succesvol afgerond project.
Delen opWhatsAppLinkedIn