Willenbacher met twee nieuwe semi-diepladers voor zijn hefplatformen

De hydraulisch gedwongen gestuurde semi-diepladers MultiMAX Plus hebben een geoptimaliseerd gewicht en een compact ontwerp.

De naam Willenbacher is een van de toonaangevende aanbieders in de verhuur van werkplatformen in München, Landshut, Regensburg en omgeving.

De dienstverlener biedt al meer dan 30 jaar hoogwerkers, schaarliften of hefplatformen voor vrachtwagens te huur of te koop aan. Voor het transport ervan vertrouwt men voortaan op twee nieuwe semi-diepladers van Faymonville.

De hydraulisch gedwongen gestuurde semi-diepladers MultiMAX Plus ieder uitgevoerd met 2 of 3 assen hebben een geoptimaliseerd gewicht en een compact ontwerp.

Dankzij de laadvloer die hydraulisch opgetild en neergelaten kan worden, kunnen de machines gemakkelijk tot op de zwanenhals  worden geladen.

De roostervloer en de talrijke sjormogelijkheden zorgen voor maximale transportveiligheid.

Hartelijk dank voor deze bestelling!

De hydraulisch gedwongen gestuurde semi-diepladers MultiMAX Plus hebben een geoptimaliseerd gewicht en een compact ontwerp.
Dankzij de laadvloer die hydraulisch opgetild en neergelaten kan worden, kunnen de machines gemakkelijk tot op de zwanenhals  worden geladen.
Delen opWhatsAppLinkedIn