#WEAREFAYMILY

Faymily? Ontdek wat dat betekent op de nieuwe jobs website!

Succes is geen toeval, het wordt gerealiseerd door onze werknemers! Neem een kijkje bij de vacatures die we aanbieden op https://jobs.faymonville.group/

Word lid van de Faymily!

We denken hoog, lang, breed en zwaar.
We werken slim, efficiënt en verantwoordelijk.
We weten van aanpakken, we brengen dingen in de praktijk en we zoeken passende oplossingen. En we zijn trots op wat we doen.

Dit maakt ons tot een bijzonder bedrijf, dat voor sommigen zelfs is beginnen aanvoelen als familie. En het beste is: onze Faymily blijft groeien.

Productie waar we trots op mogen zijn

Om ladingen te vervoeren die vele tonnen wegen, moet je in andere dimensies denken. Dit betekent je mouwen opstropen, iets uitproberen, conclusies trekken, leren en doorgaan.

Dat is hoe onze productie niet alleen speciale voertuigen creëert, maar ook hoe de mensen die er werken intensieve ervaringen, speciale verhalen en unieke inzichten verwerven.

Een blik achter de coulissen

Het kost veel menselijke energie om onze voertuigen op de wereld te zetten. Er zijn mensen actief in verkoop, IT, administratie en nog vele andere domeinen. Mensen die energiek, innovatief, slim en verantwoordelijk zijn in hun werk en die in hun eigen vakgebied een echte meerwaarde toevoegen voor het hele team.

Als marktleider binnen onze industrie kunnen we, met een sterk team van mensen die achter de schermen werken, onze klanten alleen maar de beste voertuigen aanbieden.

Dat is hoe onze toekomst eruit ziet!

Er is geen betere manier om je carrière te starten!

We bieden jullie eersteklas mogelijkheden om te leren en je vaardigheden in te zetten. Zodat je kan groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Je kan kiezen uit een breed aanbod leercontracten, waarin je elke dag opnieuw jezelf kan bewijzen en waarbij je talenten en sterke punten consistent worden bevorderd. En wie weet wordt ook jouw leercontract het begin van een opwindende carrière bij ons. Dus: word lid van onze Faymily.

Ervaar het zelf

Als je klaar bent voor deze uitdaging en om op persoonlijk vlak te groeien, zoals ons bedrijf ook steevast groeit, is al wat nog gezegd moet worden: stuur ons je sollicitatie.

Een sterk team, persoonlijke verantwoordelijkheid, innovatieve werkplekken, opwindende projecten, een focus op ontwikkelingen in eigen huis, carrièremogelijkheden en een feestelijke cultuur wachten op u - kom bij ons werken en vind meer informatie op https://jobs.faymonville.group/

#WEAREFAYMILY - Nieuws
#WEAREFAYMILY - Nieuws
#WEAREFAYMILY - Nieuws
#WEAREFAYMILY - Nieuws
Delen opWhatsAppLinkedIn