"Kaatje" met 11 assen voor All Exeptional

Het is het grootste Faymonville voertuig op de weg in België.

Mogen we voorstellen: dit is "Kaatje"! Zo heet deze indrukwekkende 3+8 combinatie van de Belgische klant All Exeptional :-). Het is het grootste Faymonville voertuig op de weg in België.

De 3.000 mm brede CombiMAX heeft een stalen vloer die ontworpen is voor het vervoer van industriële persen, civieltechnische machines en ander grondverzetmaterieel.

17,5" pendelassen van het type PA-X zorgen voor een zeer lage laadhoogte en maken het voertuig ondanks zijn afmetingen wendbaar en optimaal uitgerust voor opritten van bouwterreinen en oneffen terrein.

De 14.000 mm lange laadruimte van de 8-assige toestel kan met nog eens 7.400 mm worden verlengd. Een gieksleuf biedt plaats aan scharnierende machinearmen, wat een positief effect heeft op de totale hoogte. Het chassis met 3 assen kan zo nodig worden verwijderd en biedt 4.500 mm extra laadruimte. .

De dubbele opritten zorgen voor een ideale hellingshoek, zelfs voor machines met weinig bodemvrijheid. "Kaatje" is nu beschikbaar bij All Exeptional voor speciale transporten tot een laadvermogen van 120 ton.

Wij danken u voor uw vertrouwen en kijken nu al uit naar de eerste gebruiksfoto's!

Datum van publicatie: 10/2022

 
"Kaatje" met 11 assen voor All Exeptional
"Kaatje" met 11 assen voor All Exeptional
"Kaatje" met 11 assen voor All Exeptional
Delen opWhatsAppLinkedIn