Dubbele levering van diepladers voor ZTZ

Een VarioMAX 3+5 en een GigaMAX 1+3 voor zware machinetransporten.

Nieuwe diepladers voor ZTZ Logistics! In korte tijd kwamen de specialisten uit Nederland twee keer naar de vestigingen van Faymonville in Luxemburg en Büllingen om zich te versterken met twee diepladers voor hun zware machinetransporten.

Eerst kregen ze een gele VarioMAX in 3+5 uitvoering met uitschuifbaar graafmachinebed. Een van de eerste projecten van deze nieuwe VarioMAX was het ophalen van een Fundex F3500 funderingsinstallatie met een transportgewicht van ca. 77 ton.

Het voertuig van Faymonville is een echte krachtpatser om bouwmachines naar hun volgende missies te vervoeren.

En enkele dagen geleden kwam een andere ZTZ-trekker naar Faymonville om een nieuwe 1+3 GigaMAX dieplader in ontvangst te nemen.

Het voorste draaistel is geïntegreerd met de zwanenhals, waardoor de totale lengte van het konvooi wordt verminderd en het laadvermogen wordt vergroot.

De zwanenhals is afkoppelbaar voor een slim en eenvoudig voorlaadproces van machines op banden of rupsbanden.

ZTZ Logistics biedt een unieke logistieke totaaloplossing die zorgt voor douane, opslag, onderhoud, montage/demontage, reiniging & verven, verzending & transport.

Zij beschikken over alle benodigde expertise om uitzonderlijke klussen aan te pakken wanneer de te vervoeren goederen uitzonderlijk zwaar, breed, hoog of lang zijn, en wij wensen hen veel succes met de nieuwste vlootuitbreidingen van Faymonville.

Datum van de publicatie: 04/2023

Eerst kreegt ZTZ Logistics een gele Faymonville VarioMAX in 3+5 uitvoering met uitschuifbaar graafmachinebed.
Een van de eerste projecten van deze nieuwe Faymonville VarioMAX was het ophalen van een Fundex F3500 funderingsinstallatie met een transportgewicht van ca. 77 ton.
Enkele dagen geleden kwam een andere ZTZ-trekker naar Faymonville om een nieuwe 1+3 GigaMAX dieplader in ontvangst te nemen.
Delen opWhatsAppLinkedIn