TPE bouwt voort op de binnenlader PrefaMAX-A

De Elzas in het oosten van Frankrijk is een van de belangrijkste centra voor het vervoer van voorgefabriceerde betonnen elementen.

Deze elementen worden voor verschillende toepassingen gebruikt, bijvoorbeeld in voorgefabriceerde woningen, industriële magazijnen of als geluidsschermen. Het bedrijf TPE (Transports Pfeiffer Edouard) is perfect uitgerust voor hun transport.

TPE heeft verschillende variaties van de binnenladers uit het PrefaMAXassortiment bekeken. Het doel: zo flexibel mogelijk zijn! Om die reden wordt gebruikgemaakt van onder andere een uitschuifbare PrefaMAX-A 9500.

oorgefabriceerde betonnen elementen, die de gebruikelijke lengte overschrijden, kunnen met deze traileroplossing worden getransporteerd.

De lengte van de schacht kan indien nodig worden aangepast tot een lengte van 13.500 mm. Op deze manier kan TPE problematische transporten met een open achterdeur voorkomen. Bovendien zorgt het gebruik van een voertuig met de juiste lengte voor een correcte lastverdeling over de assen

TPE bouwt voort op de binnenlader PrefaMAX-A
TPE bouwt voort op de binnenlader PrefaMAX-A
Delen opWhatsAppLinkedIn