Om de hoek met 30 meter

4-assige MultiMAX dieplader slingert zich een weg door Oostenrijk.

Naast grondwerkprojecten en hoogwerkerverhuur behoren complexe zware transportprojecten op nationaal en internationaal niveau tot de kernactiviteiten van het Oostenrijkse bedrijf Obermair. Voor het vervoer van een 22 meter lange tank waren er twee uitdagingen in het bijzonder.

Ten eerste was het geen gemakkelijke opgave om het exacte routeprofiel tussen het vertrekpunt in Thomasroith en de bestemming in Lambach vast te stellen.

"De totale voertuiglengte van 30 meter maakte het veeleisend, omdat langs het traject enkele smalle lokale kruisingen moesten worden bedwongen", meldt bedrijfsleider Alexander Obermair over de voorbereidende werkzaamheden, die vervolgens in de praktijk succesvol verliepen.

"Dankzij de hydraulisch gestuurde onafhankelijke ophanging van onze 4-assige MultiMAX dieplader van Faymonville werden de passages met glans doorstaan."

De tank werd gesloopt.

De tank van 26 ton en een diameter van 3 meter was een imposante verschijning voor de waarnemers toen de installatie zo'n 30 kilometer door het noorden van Oostenrijk reed.

"Wat we in het algemeen waarderen aan de voertuigen van Faymonville is het ruime aanbod van verschillende opleggers", zegt Alexander Obermair, verwijzend naar de verscheidenheid aan opties die alle verschillende transportbehoeften bij Obermair dekken.

Ook het diepladertransport met de tank bereikte op tijd zijn losplaats, waar het 22 meter lange object nu naar de sloop zal worden gebracht.

Datum van publicatie: 08/2022

Om de hoek met 30 meter - Succesverhalen
Om de hoek met 30 meter - Succesverhalen
Om de hoek met 30 meter - Succesverhalen
Delen opWhatsAppLinkedIn