Eerste uitschuifbare PrefaMAX binnenlader in Nederland voor SMD

Specialist voor binnenladervervoer nu in staat om lange hoge lading te vervoeren.

SMD Transport gevestigd in Zaltbommel is een pionier op het gebied van binnenladertransport. SMD is dan ook al meer dan 30 jaar actief in deze vorm van transport en mag zich dus met recht een echte specialist noemen.

Toen Europa’s grootste producent van speciaal transportmaterieel, Faymonville, op de Intermat een innovatief concept voor een uitschuifbare binnenlader presenteerde, was het dus ook haast vanzelfsprekend dat SMD hier kansen voor zag.

Gunstigere Gewichtsverdeling met uitschuifbare binnenlader

Met de aanschaf van twee van deze uitschuifbare Faymonville PrefaMAX binnenladers bij importeur Hertoghs, is SMD nu in staat om lange hoge lading te vervoeren zonder dat er een kraan aanwezig hoeft te zijn wanneer het transport op de loslocatie aan komt.

Bijkomend voordeel van deze uitschuiver is een veel gunstigere gewichtsverdeling waardoor het theoretisch laadvermogen ook in de praktijk èn zonder aslast overschrijding uitgenut kan worden.

En SMD zou SMD niet zijn als zij niet hun eigen laadpallet zouden ontwerpen, die niet alleen geschikt is voor deze uitschuifbare binnenladers maar ook voor hun reeds bestaande conventionele binnenladers.

Hierdoor heeft SMD de flexibiliteit en uitwisselbaarheid binnen hun vloot op een slimme manier gemaximaliseerd!

Meer info over dit product op de PrefaMAX pagina.

Eerste uitschuifbare PrefaMAX binnenlader in Nederland voor SMD
Delen opWhatsAppLinkedIn